MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
Telok Intan

Latest News for Telok Intan in "General"

Dua maut motosikal bertembung

Teluk Intan: Dua lelaki maut selepas motosikal ditunggang mereka dipercayai bertembung sesama sendiri di Jalan Chenderong Balai, di sini, jam 7 pagi tadi.

Jurucakap Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Teluk Intan berkata, pihaknya menerima panggilan jam 7.15 pagi dan sebaik tiba mendapati seorang daripada mangsa tercampak ke tebing parit berhampiran.

Tindakan biadap

Teluk Intan: Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Bagan Datoh membuat laporan polis terhadap individu menggunakan nama Doris Jones dalam Facebook yang didakwa memuat naik gambar dan status menghina Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

'Saya maafkan penyebar berita palsu itu'

Teluk Intan : Penyanyi, Datuk M Daud Kilau, 77, yang kini dirawat di Hospital Teluk Intan (HTI) akibat komplikasi membuang air kecil tidak marah malah menerima dengan hati terbuka terhadap berita palsu hari ini yang menjadi viral dalam laman sosial kononnya beliau sudah meninggal dunia.

Remaja maut motosikal dirempuh kereta

Sitiawan: Remaja lelaki maut selepas motosikal yang ditunganginya dirempuh kereta di Kilometer 14.5 Jalan Sitiawan-Teluk Intan, di sini, semalam.

Cinta Rasul di Bagan Datoh

Bagan Datoh: Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menyertai lebih 10,000 orang menghadiri program Malam Cinta Rasul Bagan Datoh Berselawat di Tapak Pasar Malam Bagan Datoh, di sini, malam ini.

68 kambing rentung

Teluk Intan : Sebanyak 68 kambing mati rentung dan tidak dapat diselamatkan oleh pemiliknya dalam kebakaran kandang ternakan haiwan itu di Jalan Parit 13, Kampung Air Deras di sini, 5.15 pagi tadi.

Penghijrahan sikap untuk penyatuan fikiran

Bagan Datoh : Peristiwa hijrah Rasulullah SAW jangan hanya dilihat secara literal tetapi perlu dilihat dari segi penghijrahan terhadap sikap dan tindak tanduk yang tidak selari dengan ajaran Islam.

Berkorban cari wang demi lima adik

Bagan Datoh: “Saya tidak mahu berpisah dengan adik saya dan biar saya berkorban mencari wang untuk mereka meneruskan persekolahan dan melihat kejayaan mereka satu hari nanti,” katanya Noor Faziha Zulkifli, 24.

32 lagi mayat mangsa tragedi bot karam temui

BAGAN DATOH – Sejumlah 32 lagi mayat mangsa bot karam di perairan Sabak Bernam, Selangor ditemui oleh pasukan mencari dan menyelamat di sini semalam.

Diberkas curi lori telur

Teluk Intan: Seorang lelaki yang melarikan sebuah lori yang sarat dengan muatan telur ayam diberkas selepas 10 minit dia melarikan kenderaan itu, semalam.